Väga djur med elektronisk identifiering - 1
Hur kan eid i köttproduktionen leda till bättre arbetsmiljö och ökad lönsamhet?
Elektronisk identifiering kan generera flera fördelar inom köttproduktionen såsom exempelvis lägre arbetsåtgång, bättre arbetsmiljö och förbättrad produktion. I en serie digitala träffar kommer vi utforska hur nöt- och lammproduktion kan förbättras och effektiviseras med EID. Under denna första del kommer vi få höra mer om vägningsmomentet kopplat till elektronisk identifiering. Under våren arrangerar vi en serie med fokus på elektronisk identifiering:
25 februari – Väga djur med elektronisk identifiering
26 mars – Produktionsuppföljning med elektronisk identifiering
23 april – Foderoptimering med elektronisk identifiering
Plats: Agroväst Gröna möten digital mötesplats i teams Evenemanget är kostnadsfritt och arrangeras av SmartAgri och Agroväst Gröna Möten. Evenemanget vänder sig till lamm- och nötköttsproducenter, rådgivare och andra med intresse i köttproduktion. Vid frågor kontakta oskar.reineling@agrovast.se. Information och länk sänds ut dagen innan som evenemanget är till den mailadress du anger. Viktigt att du anmäler dig senast 23 februari via www.gronamoten.se. Varmt välkommen!
Agroväst Gröna Möten möjliggörs genom finansiering från Europeiska regionala utvecklingsfonden, Västra Götalandsregionen, Region Halland, LRF, Nötkreatursstiftelsen, Sparbanksstiftelsen Lidköping, Sparbanksstiftelsen Skaraborg och Fyrbodals kommunalförbund.